Om mig

10/06/07

Startside
Om mig
Foretrukne

 

Velkommen til kcspace.dk

Jeg hedder Karina Christensen og bor i Ølstykke.

Min interesse for foto startede så småt i slutningen af år 2000 hvor jeg lånte et  Olympus digitalt fotografiapparat på 1.3 mio. pixel. Det udviklede sig til at jeg senere fik et Pentax på 5 mio. pixel.

Da jeg så i sommeren 2004 i vores Lokalavis læste om storkene i Hvedstrup, begyndte det at tage fart, og jeg fik et Canon 300D samt en Sigma 50-500 (BIGMA).

Det er så blevet lidt af en sport, at forsøge at fange fugle i flugt, samt tage lidt anderledes billeder. Det jeg synes er spændende, er at tage gode billeder, og ikke kun katalogisere f.eks. fugle eller insekter.

Jeg kan også godt lide, at se på andre fotografers flotte fotos, og hente inspiration herfra.

Indtil videre er de fleste billeder jeg har taget Naturbilleder fra min nære omegn, men jeg håber at der hen ad vejen vil komme andet til.

Jeg lægger ikke billeder fra Zoo , Frederiksberg have o.l. op , da jeg ikke mener der er megen sport i at fotografere de halv tamme dyr.

Det eneste jeg har bibeholdt er billederne af Storkene i Hvedstrup, da det jo var dem der rigtig satte gang i interessen.

Jeg har haft nogle af mine billeder udstillet på:

Ølstykke Musikskole

Ølstykke Bibliotek

Værestedet under Elmen

Danmarks Naturfredningsforening

 

og i år 2006 vandt jeg Naturamas fotokonkurence "Skyd på Naturen" i kategorien under 15 år, og samtidig fik jeg mine 2 andre indsendte billeder med på udstillingen med de 46 bedste fotos.

Udover foto har jeg også andre interesser, f.eks. danser jeg Flamenco.

 

Startside | Om mig | Foretrukne

Dette sted blev sidst opdateret 10. juni 2007